20.12.13

Ετοιμάζει πρόγραμμα το Mega


Shorts stories20.12.2013

Mega: Την απόφαση να επενδύσει δυναμικά στο πρόγραμμα  από το Νέο Έτος, έλαβαν οι μέτοχοι του Mega. Η απώλεια της πρώτης θέσης του δελτίου ειδήσεων προκαλεί ανησυχία και αναζητούνται λύσεις για την ενίσχυσής του στο λεγόμενο lead in. Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν δύο σειρές, εκ των οποίων, η μια είναι η διασκευή του πετυχημένου Αμερικάνικου σήριαλ Modern Family, Θα προστεθούν δύο ακόμη βράδυνες σειρές κι ένα talent show.


Nova: Ξεκινάει σήμερα το εορταστικό κανάλι Nova Christmas (Θέση 205) με δύο ταινίες για όλη την οικογένεια κάθε βράδυ, με παιδικά φιλμ  και χριστουγεννιάτικές ιστορίες με αγαπημένους ήρωες.

ΟΤΕ TV:  Ταινίες της συλλογής Disney Diamonds, εξασφάλισε ο ΟΤΕ TV για τους συνδρομητές του. Θα προβάλλονται  μεταγλωττισμένες στο OTE CINEMA 1HD, (23 Δεκεμβρίου έως και τις 6 Ιανουαρίου 2014) και με υπότιτλους  από τις 23 έως τις 29 Δεκεμβρίου.


902: Δεν υπάρχουν ακόμη νεότερα στο  ΕΣΡ για τη μεταβίβαση των μετοχών της Ραδιοτηλεοπτικής  (902 TV/FM) από το ΚΚΕ στην off shore  εταιρεία, «A Horizon Media» .

Δεν υπάρχουν σχόλια: