13.12.13

Eurovision, Εθνική, και Λαζόπουλος συγκινούν τους θεατές



Η Eurovision, η Εθνική Ποδοσφαίρου και ο Ολυμπιακός παραμένουν, μαζί με το Λάκη Λαζόπουλο οι κλασικές «τηλεοπτικές αξίες» του δείγματος μετρήσεων της Nielsen, για τη σεζόν 2012-13. Το ίδιο όμως το δείγμα των θεατών που ανησυχεί για την πορεία της χώρας, στην καλύτερη των περιπτώσεων βλέπει τα «Κλεμμένα όνειρα», συνάμα όμως παρακολουθεί και το «Σουλεϊμάν το Μεγαλοπρεπή».


Η μετάδοση της Eurovision από την ΝΕΤ (ΕΡΤ), με ποσοστό 66,9% ήταν το δημοφιλέστερο πρόγραμμα της Περιόδου 2012-13, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen που ανακοινώθηκαν χθες. Στη δεύτερη θέση είναι το  “Dancing with the Stars” (ΑΝΤ1) με 48,8% και τρίτη τη σειρά “Με τα Παντελόνα κάτω” (Mega) με 44,7%. Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» (Alpha) με 40% θεαματικότητα, είναι η δημοφιλέστερη σατιρική εκπομπή, κατακτώντας  την πέμπτη θέση της θεαματικότητας. Έκτη είναι η σειρά «Κλεμμένα όνειρα (Mega, 39,5%), στην ένατη «Ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» (ΑΝΤ1, 35%) και μια ξένη ταινία του Mega  στη δέκατη θέση με 43,4%.


Η  Εθνική Ποδοσφαίρου είναι μια ξεχωριστή «τηλεοπτική αξία» για τη χώρα. Στην πορεία προς το Μουντιάλ, η Εθνική έχει 4 παρουσίες στην πρώτη 20αδα της θεαματικότητας της Nielsen.  Ο αγώνας ποδοσφαίρου Σλοβακία- Ελλάδα (Mega) με 41,9% είναι στην τέταρτη θέση, η αναμέτρηση με τη Λιθουανία (Mega) στην έβδομη θέση με 43,4% , στην όγδοη  στο ματς Βοσνία-Ελλάδα (Mega) με 40,5% και στη δωδέκατη, το Ελλάδα Βοσνία με 35,2%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: