4.12.13

Πλειστηριασμοί συχνοτήτων...

Short stories04.12.2013
**Best FM : Σήμερα είναι προγραμματισμένος να διενεργηθεί  από την Εθνική Τράπεζα ο πλειστηριασμός των μετοχών της εταιρείας «Three Dee ραδιοφωνική» η οποία ελέγχει τους σταθμούς Best και  V FM, έναντι ενεχύρου 5.524.998 ευρώ πλέον τόκων. Η τιμή εκκίνησης  για την κάθε μετοχή είναι 75 ευρωλεπτά. Την ίδια ώρα οι πρώην  εργαζόμενοι στο Best διεκδικούν την άδεια του σταθμού με αίτηση που κατέθεσαν στο ΕΣΡ. 

Μουντιάλ: Η «Δ.Τ.» θα μεταδώσει αυτή την Παρασκευή την κλήρωση για την τελική φάση του Μουντιάλ 2014, σε απευθείας σύνδεση με τη Μπάια της Βραζιλίας. Την εκπομπή παρουσιάζουν  ο Βασίλης Μπακόπουλος και ο Ιωσήφ Νικολάου  με καλεσμένο στο στούντιο το Στέλιο Γιαννακόπουλο.


Πόλο: Τον αγώνα Προ Ρέκο – Ολυμπιακός για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων στο LEN Champions League Πόλο Ανδρών θα δείξουν απόψε (22.0) τα  NS1 & NS1 HD. Στην περιγραφή είναι ο Κώστας Τατάκης.

ΝΕΡΙΤ: Σε δημόσια διαβούλευση  θέτει η διοίκηση της ΝΕΡΙΤ τον  Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργία και τον Κανονισμό  Εργασίας. Στο σχετικό δελτίο Τύπου, η ΝΕΡΙΤ περιγράφει τον εαυτό της ως “οργανισμό διαδραστικής ενημέρωσης και πολιτισμού”.


Δεν υπάρχουν σχόλια: