28.12.13

Άλλοι στη Ρουμανία, κι άλλοι στη Θεσσαλονίκη

Short stories

ANT1: Και στην αγορά της Ρουμανίας μπαίνει ο ΑΝΤ1 μετά την  εξαγορά από τον γερμανικό Όμιλο ProSiebenSat.1των μουσικών σταθμών στη Ρουμανία, του τηλεοπτικού Kiss TV και των ραδιοφώνων Kiss FM, Magic FM, One FM και Rock FM. Ο όμιλος ΑΝΤ1 έχει ήδη προχωρήσει σε επενδύσεις στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, μεταξύ των οποίων και των τηλεοπτικών σταθμών PRVA Televisija στη Σερβία, PRVA στο Μαυροβούνιο και Planet TV στη Σλοβενία. Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ θα συνεχίσει την επιχειρηματική του επέκταση, εδραιώνοντας την ηγετική του θέση στην ευρύτερη περιοχή.

“Ελευθεροτυπία”: Το Γιάννη Ντάσκα για να αναλάβει σταδιακά τη διεύθυνση της “Ελευθεροτυπίας”, θέλει η διοίκηση της “Τρίτης Όψης”, όμως υπάρχουν αντιδράσεις από τους δημοσιογράφους της εφημερίδας.

ΕΡΤ3: Να ανέβει και στη Θεσσαλονίκη θέλει το υπουργείου Οικονομικών, αντικαθιστώντας την ΕΡΤ3 που συνεχίζει να εκπέμπει, με τη ΔΤ και επικεφαλής το δημοσιογράφο, Παντελή Σαββίδη.


Α1 Μπάσκετ: Σε Νέα Σμύρνη και Δράμα στρέφεται η προσοχή των φίλων του μπάσκετ.  Οι συνδρομητές των Novasports θα μπορούν να παρακολουθήσουν  απόψε τον αγώνα Πανιώνιος – Ρέθυμνο Aegean (18.00, ΝS1)  και αύριο το παιχνίδι ΚΑΟ Δράμας - Ολυμπιακός (16.00 NS1).

Δεν υπάρχουν σχόλια: