8.11.13

Πρόεδρος ΕΕΤΤ: "Χτίζουν" μονοπώλιο στην TV

Short Stories 08.11.2103

“Βόμβα” Λεωνίδα Κανέλλου στην Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Ο απερχόμενος πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων επισήμανε πως υπάρχει κίνδυνος εξάρτησης της  Δημόσιας Τηλεόρασης από τους ιδιώτες παρόχους ψηφιακού δικτύου, ή ακόμη και της μετάδοσης μαύρης εικόνας και στην ψηφιακή τηλεόραση. Η αναφορά αυτή επιβεβαιώνει το φόβο για τη δημιουργία μονοπωλίου και στην ψηφιακή εποχή, με αβέβαια οφέλη για τα δημόσια ταμεία.




Nova: Ένα μεγάλο αφιέρωμα θα μεταδοθεί το Νοέμβριο στη Nova, με αφορμή την επέτειο δολοφονίας του Αμερικανού Προέδρου στις 22 Νοεμβρίου 1963. Τα κανάλια National Geographic Channel και History επιχειρούν να ρίξουν φως σε όσα συνέβησαν τη μοιραία εκείνη ημέρα, καθώς και στα γεγονότα που προηγήθηκαν και ακολούθησαν της δολοφονίας. Το αφιέρωμα αρχίζει στις 10/11 (21:00) από το National Geographic Channel με το ντοκιμαντέρ «JFK: Επτά μέρες από τη ζωή του».

ΑΝΤ1: Με καθυστέρηση ενός μήνα, η πρεμιέρα αυτή τη Δεύτερα 11 Νοεμβρίου (23:15) της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα». Στην παρουσίαση είναι ο Αντώνης Κανάκης και  ο Γιάννης Σερβετάς και μαζί τους, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και ο Χρήστος Κιούσης.

Ολυμπιακός: Την αναμέτρηση Σιένα – Ολυμπιακός για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague, θα μεταδώσει απευθείας μετάδοση η “Δ.Τ. την Παρασκευή 8 απόψε, στις 21.30.Την περιγραφή του αγώνα θα κάνει ο Βαγγέλης Ιωάννου.

ΕΡΤ. Διεθνείς διαστάσεις έλαβε η εισβολή των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο. Η   Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων (ΔΟΔ) και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων (ΕΟΔ) καταδίκασαν  έντονα τη βίαιη επιδρομή της ελληνικής αστυνομίας στο κεντρικό  της ΕΡΤ στην Αθήνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: