19.11.13

Σήμερα αποφασίζουν για το μονοπώλιο στην ψηφιακή TV


Short stories19.11.2013


ΕΕΤΤ: Σήμερα είναι προγραμματισμένη η ακρόαση της υπό κρίσης  Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων στην αρμόδια Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Η επιλογή των μελών είναι κρίσιμη για το μελλοντικό χάρτης της τηλεόρασης αλλά και της κινητής τηλεφωνίας, καθώς εκκρεμεί ο διαγωνισμός για τον πάροχο δικτύου. Το ερώτημα που θα πρέπει να απαντηθεί είναι αν θα δημιουργηθεί μονοπώλιο ή όχι. 


Βραβείο: Στον φετινό διαγωνισμό των European Newspaper Awards στην κατηγορία infographics διακρίθηκε η Ζωή Κατσιγιάννη υπεύθυνη σχεδιασμού γραφημάτων στην εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος» με τρία γραφήματα εξαιρετικής σχεδίασης και προχωρημένα για τα ελληνικά δεδομένα.

ΕΡΤ: Αναβολή για τις 2 Δεκεμβρίου της  πρώτης εκδίκασης της αγωγής απόλυσης  εργαζομένων της ΕΡΤ, ζήτησε και πήρε το ελληνικό δημόσιο χθες, στο Πρωτοδικείου Ηρακλείου.

ΟΤΕ TV : Έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο αναμονής, διασκέδασης και δωρεάν χρήσης τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών δημιούργησε ο ΟΤΕ, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.  Οι επιβάτες και οι επισκέπτες θα μπορούν  να παρακολουθήσουν σε high definition το πρόγραμμα του ΟΤΕSport 1.



Δεν υπάρχουν σχόλια: