5.11.13

Μειώθηκαν τα ποσοστά Ρέστη και Κοπελούζου στο Mega

Short stories05.11.2013

Ανατροπές στα ποσοστά των μετόχων του Mega, μετά και τηξν ολοκλήρωση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ.  Ο Πήγασος από 27,92% διεύρυνε  τη συμμετοχή  του στο 32,73%,  ενώ  ο ΔΟΛ διατήρησε τις δυνάμεις του,  στο 22,11%.  Μείωσαν τα ποσοστά τους καθώς δεν συμμετείχαν στην αύξηση  η Benbay του Β. Ρέστη, στο 3,19%, από 6,38% και η Προμήθειας Gaz, σε 1,47% από 2,93%.



 ΕΣΗΕΑ: Στάση εργασίας  μεθαύριο Τετάρτη, κήρυξε η ΕΣΗΕΑ από τις 10 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι. Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 24ωρης πανεργατικής απεργίας, που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ και αφορά όλους τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στις εφημερίδες, τα ραδιοτηλεοπτικά Μέσα και τα ειδησεογραφικά sites, στα portals, το Δημόσιο, τα ΝΠΔΔ, τους ΟΤΑ, τη ΓΓΜΕ-ΓΓΕΕ και το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


ΝΕΡΙΤ : Σε ανοιχτή δημόσια διαβούλευση καλεί εκ νέου τους ενδιαφερόμενους  η ΝΕΡΙΤ μέσα από την ιστοσελίδα www.opengov.gr “προκειμένου να καταθέσουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους “για τη διαμόρφωση της φυσιογνωμίας της νέας δημόσιας ραδιοτηλεόρασης”.

ΔΟΛ: “Νέο πογκρόμ απολύσεων ξεκίνησε η εργοδοσία του ΔΟΛ αποδεκατίζοντας ολόκληρα τμήματα, στέλνοντας 25 ακόμα οικογένειες στον καιάδα της ανεργίας, αναφέρεται σε ανακοίνωση της εργασιακής επιτροπής του οργανισμού.


Τεχνικές εκδόσεις:  Σε τακτική γενική συνέλευση,  στις 26 Νοεμβρίου καλεί τους μετόχους της, η εταιρεία Τεχνικές Εκδόσεις με θέμα την υποβολή και έγκριση της ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης της διαχειριστικής χρήσεως 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: