9.11.13

Η ΔΗΜΑΡ και τα media

Short stories09.11.2013

ΔΗΜΑΡ: Με τη σκληρή κυβερνητική «γραμμή συντάχθηκε ανοιχτά, σε δύο κρίσιμες υποθέσεις των ΜΜΕ, η ΔΗΜΑΡ, μόλις 5 μήνες μετά την αποχώρησή της από την κυβέρνηση για το λουκέτο στην ΕΡΤ. Στο ζήτημα της «προσωρινής λειτουργίας» των τηλεοπτικών σταθμών και στην ψηφιακή εποχή, η ΔΗΜΑΡ, είπε «ναι», όπως και στην περίπτωση της «Δ.Τ.» αποφασίζοντας να σπάσει το εμπάργκο στο οποίο συμμετείχε από τον περασμένο Σεπτέμβριο, μαζί με ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ.


Mega (1): Με στόχο τη χάραξη κοινής στρατηγικής για το Mega Channel  συναντήθηκαν χθες στα γραφεία του ΔΟΛ, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης και ο Σταύρος Ψυχάρης, λίγους μήνες μετά την πρόσφατη αντιπαράθεσή τους.

Mega(2): Σε αναζήτηση νέου διευθυντή προγράμματος βρίσκεται από την περασμένη βδομάδα το Mega, μετά την αποχώρηση του Πέτρου Μπούτου. Η τελική απόφαση θα ληφθεί από τους 3 κύριους μετόχους, Β. Βαρδινογιάννη, Γ. Μπόμπολα και Σ. Ψυχάρη.

**”Δ.Τ.”Ο καθηγητής διαιτησίας Περικλής Βασιλάκης αναλύει στην “Αθλητική Κυριακή” της “Δ.Τ.” όλες τις επίμαχες φάσεις από το ματς των δύο πρωτοπόρων του ελληνικού πρωταθλήματος στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και των  υπόλοιπων παιχνιδιών του πρωταθλήματος της Super League. 





Δεν υπάρχουν σχόλια: