22.11.13

Συγκέντρωση για τα χρέη

Short stories

Κοτρώτσος : Παρέμβαση 40 περίπου απλήρωτων εργαζομένων και αλληλέγγυων, έγινε χθες το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο « όπου ήταν προγραμματισμένη η παρουσίαση του βιβλίου του Σεραφείμ Κοτρώτσου, «Η συμμορία του λύκου». Οι συγκεντρωμένοι κατήγγειλαν  πως ο δημοσιογράφος και πρώην εκδότης τους χρωστάει επί 3  δεδουλευμένα και αποζημιώσεις από την εφημερίδα «Αποκαλύψεις». “Από την πρώτη στιγμή αναγνώρισα προσωπικά –και όχι μόνο εταιρικά- τις οφειλές προς τους εργαζόμενους” αναφέρει, μεταξύ άλλων,  σε δήλωσή του, ο Σ. Κοτρώτσος.


Nova: Τα πιο μαγικά κινηματογραφικά ταξίδια έρχονται και αυτά τα Χριστούγεννα στα Novacinema. Μεγάλες blockbuster πρεμιέρες θα προβληθούν το Δεκέμβριο σε πρώτη προβολή στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, ένα χρόνο πριν από την προβολή τους σε οποιοδήποτε τηλεοπτικό κανάλι. Πρόκειται για τις ταινίες «The Impossible» (1/12) «Λίνκολν» (8/12), «Αστερίξ και Οβελίξ στη Βρετανία» (26/12)  «Επιχείρηση: Argo»(29/12)  αλλά και η blockbuster συμπαραγωγή της Nova «Love In The End».



Athens Voice: Με ένα ξεχωριστό επετειακό τεύχος για τα 10 χρόνια κυκλοφορίας γιορτάζει η «Athens Voice», παραμένοντας σταθερά στην πρώτη θέση της προτίμησης των αναγνωστών της πρωτεύουσας .
“Ελευθεροτυπία” : Εγκεφαλικό υπέστη ο δημοσιογράφος, διορθωτής Π.Κ. της “Ελευθεροτυπίας” και θεωρείται κλινικά νεκρός, μετά από επίσκεψη του στο λογιστήριο της εφημερίδας. Ο εργαζόμενος πήγε να απαιτήσει τα δεδουλευμένα του.

ΕΔΟΕΑΠ “Από τα οικονομικά στοιχεία, που αναφέρει η ανακοίνωση, καταγράφεται η ζημιά από το PSI (102 εκ. Ευρώ), αλλά δεν γίνεται καμία απολύτως αναφορά στο δεύτερο “κούρεμα”, που έγινε, λίγα 24ωρα μετά το PSI, με απόφαση της προηγούμενης διοίκησης”, αναφέρουν  μεταξύ άλλων σε κοινή τους δήλωση τα μέλη του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, Πόπη Χριστοδουλίδου και Γιάννης Αγγέλης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: