21.11.13

Με ένα ντέρμπι ξεχνιέμαι...

Short stories

Ντέρμπι: Το πρωτάθλημα της Super League επιστρέφει στην δυναμικά με το «αιώνιο» ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης στη Nova την Κυριακή 24 Νοεμβρίου (19:30 Novasports 1 & Novasports 1 HD). Με αφορμή την αναμέτρηση, τα κανάλια Novasports θα μεταδώσουν ένα αφιέρωμα στις αναμετρήσεις των τελευταίων ετών, ενώ η εκπομπή «Novasports Classic Zone» λίγες ώρες πριν το παιχνίδι θα μας γυρίσει πίσω στον χρόνο σε παλιότερες συναντήσεις των 2 ομάδων .




ΝΕΡΙΤ: Σε ανοικτή δημόσια διαβούλευση μέσα από την ιστοσελίδα www.opengov.gr θέτει η ΝΕΡΙΤ Α.Ε. την περιγραφή των απαιτούμενων προσόντων του προς πρόσληψη προσωπικού μέχρι και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου. Αύριο λήγει η  διαβούλευση για τη διαμόρφωση της φυσιογνωμίας της ΝΕΡΙΤ.

Δίκη: Για την επόμενη Τετάρτη 27 Νοεμβρίου η δίκη του δημοσιογράφου της “Ελευθεροτυπίας” Στρατή Μπαλάσκα,  ο οποίος κατηγορείται μετά από μήνυση του Γυμνασιάρχη του 6ου Γυμνασίου Μυτιλήνης Βασίλη Μακρυπούλια για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου, επειδή στιγμάτισε τις νεοναζιστικές του απόψεις.

ΕΔΟΕΑΠ: Για τέταρτη συνεχή χρονιά, ο ΕΔΟΕΑΠ το 2013,  θα εμφανίσει έλλειμμα που θα ξεπεράσει τα 22 εκατ. ευρώ φτάνοντας συνολικά σε 190,9 εκατ. ευρώ. Εξ αυτών τα 103 εκατ. ευρώ αφορούν ζημιά από την 12/3/2012 εφαρμογή του PSI. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: