2.11.13

Οι υπουργοί θα εγκρίνουν τον προυπολογισμό της "ανεξάρτητης" ΝΕΡΙΤ...

Short stories02.11.2013

ΝΕΡΙΤ: Μέχρι τις 15 Νοεμβρίου θα έχει εγκριθεί από τη διυπουργική επιτροπή ο προϋπολογισμός της ΝΕΡΙΤ, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Γιώργος Προκοπάκης. Αναφερόμενος στο χρονοδιάγραμμα για την έναρξη της ΝΕΡΙΤ, είπε πως «η πρόταση μου είναι το καινούργιο κανάλι να τεθεί σε πλήρη λειτουργία στα μέσα Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου». Σχετικά με την εκκένωση του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής, τόνισε πως το θέμα ουσιαστικά είναι του υπουργείου Οικονομικών.


Την  αθλητική ζώνη «Novasports Classic Zone»  καθιερώνει  η Nova κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12:30 ( NS1 & NS1 HD) με το Βασίλη Κωνσταντόπουλο  Μέσα από το αρχείο των καναλιών Novasports, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν περισσότερους από 6.000 αγώνες ελληνικών ομάδων σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ παλαιότερων χρόνων.  Σήμερα και αύριο  το «μενού» περιλαμβάνει  δύο ντέρμπι «αιωνίων» μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, από το παρελθόν.  


Disney: To  Disney Junior για παιδιά προσχολικής ηλικίας, 2 έως 7 ετών, και τις οικογένειές τους, προστίθεται στον ΟΤΕ TV, αλλά  και στο Hol my TV. O OTE TV είναι η μόνη πλατφόρμα στην Ελλάδα που μεταδίδει όλα τα κανάλια της Disney.

«Δ.Τ.» : Τα καλύτερα στιγμιότυπα από όλες τις αναμετρήσεις της Super League, τους αγώνες της Α1 Basket θα μεταδώσει αύριο, (22.00) η “Δ.Τ.» Ο Βασίλης Μπακόπουλος και οι καλεσμένοι του στο στούντιο συζητούν για το ντέρμπι της Λεωφόρου, ενώ ο  Περικλής Βασιλάκης θα σχολιάσει τις επίμαχες φάσεις.


Mega: Ένα ταξίδι στην Ευρώπη, την ήπειρο της λιτότητας, κάνει η «Έρευνα», την ερχόμενη Τρίτη 5 Νοεμβρίου (23.40). Οικογένειες στην Αθήνα, την Ρώμη και την Λισσαβώνα, συγκρίνουν την εμπειρία τους, τις επιπτώσεις των πολιτικών λιτότητας στην ζωή τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια: