23.11.13

Ανδρική ακρόαση

Short Stories

Οι άνδρες ακούνε Real και NovaΣπορ FM. Τα στοιχεία της τελευταίας μέτρησης της ΑΕΜΑΡ 19/08-10/11/2013, βρίσκουν πρώτο το Real FM με ακροαματικότητα 14,4%, έναντι 10,9% του Μελωδία και 10,7%, στον ανταγωνισμό για την ακρόαση των ανδρών υπάρχει ανατροπή. Ο Real  είναι πρώτος με 20,5% και δεύτερος ο NovaΣπορ FM με 17,3%, ενώ ο Σκάι είναι τρίτος με 15,6%.



ΟΤΕ TV: Κορυφαίοι αγώνες από ποδόσφαιρο, μπάσκετ, Formula 1, χάντμπολ, παίζουν και αυτή την εβδομάδα ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στον OTE TV.  Οι συνδρομητές του OTE TV μπορούν να παρακολουθήσουν, μεταξύ άλλων, το κορυφαίο γερμανικό ντέρμπι BDortmund-Bayern, τον τελευταίο αγώνα Formula 1 στη Βραζιλία, σπουδαία ποδοσφαιρικά ντέρμπι από Premier LeagueLa LigaSerie A Bundesliga, αλλά και αμφίρροπες μονομαχίες της Football League, ζωντανά και σε ποιότητα HD.

E-TV : Το κανάλι εθνικής εμβέλειας, το Ε TV, συμφερόντων Φ. Βρυώνη διατίθεται πλέον αποκλειστικά για τους συνδρομητές των υπηρεσιών Nova και Nova 3Play. από τη θέση 113 του ηλεκτρονικού οδηγού προγράμματος. 

Δ.Τ. : Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της Δ. Τ. και της Διαδικτυακής Τηλεόρασης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ευroparl TV υπεγράφη χθες στα Γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα. Ανάλογη συμφωνία υπεγράφη με την ΕΡΤ, πριν κλείσει, όταν στόχος ήταν να διακοπεί η μετάδοση του Euronews Greece.

MEGAΜε αφορμή την βραβευμένη ταινία για την γυναικεία ομοφυλοφιλία, οι «Πρωταγωνιστές» συστήνουν την δική τους Αντέλ, την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013, στις 23.40, στο MEGA. Η Άρτεμις είναι 25 χρόνων, μένει με τους γονείς της, την αδελφή της και την σκυλίτσα τους την Ίζη σε ένα διαμέρισμα στο Κολωνό.



Δεν υπάρχουν σχόλια: