13.11.13

"Εκθέσεις Ιδεών" ως τις 22 Νοεμβρίου για τη ΝΕΡΙΤ

Short stories

ΝΕΡΙΤ: Ως και την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου μέσα από την ιστοσελίδα www.opengov.gr/consultations/?p=1744 η ανοιχτή δημόσια διαβούλευση για τη διαμόρφωση της φυσιογνωμίας της ΝΕΡΙΤ.  Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρεία “μέχρι στιγμής έχουν γίνει 217 σχόλια πολιτών, με προτάσεις, παρατηρήσεις και ιδέες σχετικά με τη δόμηση της νέας δημόσιας ραδιοτηλεόρασης” η οποία θα χτιστεί στο “λουκέτο” και τις χειροπέδες στην ΕΡΤ και στην παράτυπη λειτουργία του μορφώματος της “Δ.Τ.”




Ξένιος : Απέρριψε το  ΕΣΡ την αίτηση θεραπείας του εκκαθαριστή της εταιρείας  κατά της απόφασης του Συμβουλίου για την μεταβίβαση του ραδιοφωνικού σταθμού «Ξένιος» στους εργαζόμενους του σταθμού.

ΕΣΡ: Πρόστιμο 40.000 ευρώ για υπέρβαση νομίμου ορίου διαφημίσεων, επιβλήθηκε από το ΕΣΡ στο Mega Channel. Το ΕΣΡ   επέβαλε  πρόστιμο 20.000 ευρώ στον ΑΝΤ1, για διαφημίσεις που προβάλει και εκμεταλλεύονται δεισιδαιμονίες και προκαταλήψεις.

ΠΑΟ: Η ώρα της  Euroleague Η δοκιμασία του Παναθηναϊκού στο Τελ Αβιβ απέναντι στην Μακάμπι Ελέκτρα είναι στη nova  αυτή την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου (21.05, NS2 & NS2 HD).


Δεν υπάρχουν σχόλια: