25.10.13

Short stories25.10.2013


**ΕΡΤ: Χωρίς δορυφορική μετάδοση του προγράμματος της από χθες η ΕΡΤ, αφού η κυβέρνηση πέτυχε να διακόψει τη συμφωνία που υπήρχε με τη δορυφορική εταιρεία Astra. Ο φόβος που υπάρχει πλέον είναι πως η κυβέρνηση θα επέμβει στο Ραδιομέγαρο για να απομακρύνει τους εργαζόμενους, πριν από την έκδοση της απόφασης του ΣτΕ επί του λουκέτου στην ΕΡΤ για να δημιουργήσει προτετελεσμένα. Η κυβέρνηση επικαλείται την υποχρέωση κάλυψης από τη Δήμοσια Ραδιοτηλεόραση της Ελληνικής Προεδρίας.


ΠΟΕΣΥ: Στην Επιτροπή για τον «Οπτικοακουστικό Τομέα και τα Μέσα Ενημέρωσης» του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου προσέφυγε η ΠΟΕΣΥ . Με αναλυτικό υπόμνημα για τα όσα έχουν συμβεί στον τομέα της ελληνικής δημόσιας Ενημέρωσης, ζητάει  να συζητηθεί το όλο θέμα στην προσεχή συνεδρίαση αυτής της αρμόδιας επιτροπής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Mega: Ο Σταύρος Θεοδωράκης και οι συνεργάτες του «περιπλανήθηκαν» πέντε μέρες στα Τίρανα αναζητώντας τα παιδιά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα, αλλά λόγω της κρίσης οι γονείς τους επέστρεψαν στην Αλβανία. Η εκπομπή θα μεταδοθεί την Τρίτη από το Mega(23.40)



Basket: Δύο αναμετρήσεις για την 3η αγωνιστική της Basket League Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova αύριο (16:00) θα παρακολουθήσουν τον αγώνα Ρέθυμνο Aegean-ΠΑΟΚ και την Δευτέρα(17:00) το Τρίκαλα- Παναθηναϊκός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: