8.10.13

Τελείωσαν με τις απολύσεις δημοσιογράφων. Θα γίνουν εθελούσιες...

Short stories

ΔΟΛ: Δέσμευση από το Σταύρο Ψυχάρη πως δεν θα υπάρξουν άλλες απολύσεις δημοσιογράφων στο ΔΟΛ, κατά τη χθεσινή του «επίσκεψη» στην ΕΣΗΕΑ. Ο  ιδιοκτήτης του ΔΟΛ άφησε όμως να εννοηθεί πως θα υπάρξουν αποχωρήσεις με τη μέθοδο της εθελούσιας εξόδου στον όμιλο για να μειωθεί το κόστος λειτουργίας του ΔΟΛ. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως ο επόμενος κύκλος απολύσεων θα γίνει στο διοικητικό τομέα. Η ΕΣΗΕΑ θα αποφασίσει για τις κινήσεις της, αύριο, Τετάρτη.


Ράδιο: Ως τις 31 Δεκεμβρίου 2013 παρατείνονται οι ...ληγμένες άδειες των ραδιοφωνικών αδειών, σύμφωνα με σχετική διάταξη που προβλέπεται στο σχέδιο νόμου του υπουργείου διοικητικής μεταρρύθμισης.


ΑΠΕ: Το ποσό του 1.650.000 ευρώ θα παραλάβει το ΑΠΕ, από τον προϋπολογισμό, ως επιδότηση για τη λειτουργία του, εντός του έτους. Για το ΑΠΕ υπήρχαν σκέψεις συγχώνευσής του, με την ΕΡΤ, πριν από το λουκέτο στην κρατική ραδιοτηλεόραση.

984: Στο ποσό των 4,3 εκατ. ευρώ μείωσε τον ετήσιο προϋπολογισμό για το έτος 2013 ο Αθήνα 984. Ο σταθμός πληρώνεται απευθείας από τα νοικοκυριά, μέσω των ανταποδοτικών τελών που πληρώνουν όσοι ζούνε στην Αθήνα. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: