23.10.13

Οδηγία από τους "νόμιμους"


Short stories23.10.2013

Οδηγία προς τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας ώστε τα δελτία ειδήσεων και οι ενημερωτικές εκπομπές, εξέδωσε το ΕΣΡ, το οποίο θεωρεί πως βρίσκεται σε καθεστώς νομιμότητας. Το Συμβούλιο ζητάει να διασφαλίζουν την πολιτική πολυφωνία και την παρουσίαση των απόψεων όλων των πολιτικών κομμάτων που εκπροσωπούνται στην Ελληνική Βουλή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς και εκείνων που δεν εκπροσωπούνται στην Ελληνική Βουλή.







Legends : Με το Έπαθλο ΕΔΟΕΑΠ - Πάνος Γεραμάνης τιμήθηκαν τα αθλητικά κανάλια της Nova στο πλαίσιο της 16ης απονομής των δημοσιογραφικών βραβείων ΠΣΑΤ, για το ντοκιμαντέρ «Legend Stories»και  τα ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός των δεκαετιών 1960 και 1970. Το έπαθλο παρέλαβε ο διευθυντής των καναλιών Novasports, Γιάννης Φουρνάρος μαζί με την συντακτική ομάδα που εργάστηκε για τη δημιουργία των ντοκιμαντέρ, αποτελούμενη από τους Γιώργο Αργυρόγλου, Αποστόλη Λάμπο, Άκη Κουζούλη, Βασίλη Κωνσταντόπουλο, Μανώλη Βογιατζάκη, Νίκο Γαβαλά και Νίκο Τζουάννη.

Τηλέτυπος:  Την πλειοψηφία των μετοχών του Mega διαθέτουν ΔΟΛ και Πήγασος. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Τηλέτυπος προς το ΧΑΑ, ο Πήγασος είχε 32,73% και ο ΔΟΛ 22,11% μετά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.


Ξένιος: Να ακυρωθεί η απόφαση του ΕΣΡ  με την οποία μεταβιβαζόταν ο σταθμός Ξένιος στους εργαζόμενους και να γυρίσει στην περιουσία της εταιρείας, ζητάει ο εκκαθαριστής της.

Καψής: Σε 1.832.000 ευρώ ανέρχεται το κόστος λειτουργίας της “Δ. Τ.”  είπε στη Βουλή, ο υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης, Παντελής Καψής,  επικαλούμενος στοιχεία του Γ. Μάναλη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: