5.9.13

Καταδικάζει η SuperLeague την πολιτική Σκάι -ΠΑΟ


Σκληραίνει η σύγκρουση στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τις επιθέσεις του Σκάι, εναντίον της Νova. Οι 13 από τις 16 ομάδες της SuperLeague, μετά από επιστολή της Forthnet καταδίκασαν τις πρακτικές της «κοινής διοίκησης» του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι-ΠΑΕ Παναθηναϊκός, «με τις οποίες δυσφημείται τόσο η Forthnet, όσο και το ποδόσφαιρο εν γένει» .Ταυτόχρονα το σύνολο των μελών του Δ.Σ. με την εξαίρεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε τη δικαστική συνδρομή στη Forthnet σε σχέση με τη χρήση στιγμιοτύπων αγώνων της Super League, από τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.


Οι ομάδες,  Άρης, Βέροια, Εργοτέλης, Καλλονή, Λεβαδειακός, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Πανθρακικός, Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς, SKODA Ξάνθη) “καταδίκασαν τις πρακτικές της <<κοινής διοίκησης>> του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι-ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αναφέρεται στην ανακοίνωση της SuperLeague. Ο Απόλλωνας και  ΠΑΟΚ “καταδίκασαν τις πρακτικές δυσφήμισης της Forthnet από τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι αυτοτελώς”. Διαφώνησε μόνο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός της οποίας απορρίφθηκαν τα αιτήματα που κατέθεσε σε βάρος της Forthnet στο ΔΣ της SuperLeague.

Στην επιστολή προς τη Super League  η Forthnet  τόνιζε ότι η εκτεταμένη δυσφημιστική επίθεση από όλα τα Μέσα τα οποία διαθέτει ο Όμιλος Σκάι, με ανακοινώσεις, σχόλια και προσχηματικές συνεντεύξεις “απαξιώνουν συστηματικά το Ελληνικό ποδόσφαιρο δημιουργώντας τεράστιο κίνδυνο οικονομικής ζημιάς τόσο στη Super League και τις ομάδες μέλη της όσο και στη Nova”.  H  Fiothnet  ζητούσε την καταδίκη αυτών των ενεργειών, και “την άμεση λήψη μέτρων ώστε να σταματήσουν τέτοιου είδους συμπεριφορές που μόνο ζημιά προκαλούν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο”




“Σκάι: “Θα συνεχίσουμε”


Ο Σκάι θα συνεχίσει να εκφράζει όπως πάντα, ελεύθερα την άποψή του υπερασπιζόμενος το δικαίωμά του στην ενημέρωση” απάντησε ο όμιλος στις αναφορές της Nova. «Ο Σκάι τηρεί τους νόμους και κανόνες, όσο και να προσπαθεί η Nova να εμποδίσει την αποκαλυπτική και παρεμβατική του στάση” καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: