18.9.13

Μισές μεταδόσεις του Eurobasket από τον ΑΝΤ1

Short stories18.09.2013

Eurobasket: Η απουσία της ΕΡΤ από το  Eurobasket , προκαλεί την αισθητή  μείωση των μεταδόσεων από τον τηλεοπτικό σταθμό. Έτσι ο ΑΝΤ1 θα δείξει  σίγουρα απόψε (20.00) ζωντανά τον αγώνα Σλοβενία – Γαλλία και αύριο, θα μεταδώσει τον αγώνα Κροατία – Ουκρανία (18:45) για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Πλην όμως την Παρασκευή  ο ΑΝΤ1 θα  προβάλει τον έναν από τους δύο ημιτελικούς. ενώ  την Κυριακή  θα μεταδώσει το Μικρό (18:30) και το Μεγάλο Τελικό (22.00).


E-Channel : Διαμαρτυρία προς το ΕΣΡ απέστειλε προς η εκδοτική εταιρεία «Τρίτη Όψη» («Ελευθεροτυπία») για τη χρήση του γράμμα «Ε» από την «A-Orizon Media».  Η θέση του ΕΣΡ είναι πως αρμόδιο είναι το υπουργείο Ανάπτυξης και η υπηρεσία σημάτων.

**SBC: Με συνολικό πρόστιμο 80.000 ευρώ «τιμώρησε» το ΕΣΡ το SBC για υπέρβαση του επιτρεπόμενου ορίου διαφημίσεων. Το ύψος του προστίμου, κατά το ΕΣΡ προκύπτει  από τις αλλεπάλληλες παραβιάσεις της νομοθεσίας.

**Σκάι: Εβδομαδιαία εκπομπή στο Σκάι κάθε Παρασκευή μεσημέρι (13.00-14.00) αναλαμβάνει ο Σταμάτης Μαλέλης. Τη ζώνη αυτή παρουσιάζει στο σταθμό η Κατερίνα Ακριβοπούλου.




Δεν υπάρχουν σχόλια: