24.9.13

Από τον Άρειο Πάγο ...στη φυλακή


Short stories24.09.2013

Ανδρουλιδάκης: Απέρριψε ο Άρειος Πάγος το αίτημα αναίρεσης που είχε υποβάλλει κατά της απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων το οποίο τον είχε καταδικάσει σε ποινή κάθειρξης 5 ετών χωρίς αναστολή και ο εκδότης οδηγήθηκε στη φυλακή Η κατηγορία αφορούσε το αδίκημα της υπεξαίρεσης ποσού 2,4 εκ. ευρώ. Το  προοριζόταν για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του τηλεοπτικού σταθμού Tempo αλλά ο κ.Ανδρουλιδάκης το ιδιοποιήθηκε, σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε ο πρώην συνέταιρός του Αθανάσιος Παύλοβιτς.


«Ριζοσπάστης»: Θέση αρχισυντάκτη αναλαμβάνει ο έως σήμερα διευθυντής του «Ριζοσπάστη», Στέφανος Λουκάς. Νέος διευθυντής της εφημερίδας ορίστηκε ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

**Ως αύριο, Τετάρτη, αναμένονται τα νεότερα για τα νέα μέλη του ΕΣΡ, στη συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής. Εντός των ημερών αναμένεται και η απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ, για τις παρατάσεις στη λειτουργία της αρχής.


Eurovolley: Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova από σήμερα ως και Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα από τα Novasports 3  και Novasports 7  τα play offs και την τελική φάση του Eurovolley που θα διεξαχθεί σε Δανία και Πολωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: