30.8.13

Το κανάλι στις off shore και οι απολύσεις για τους εργαζόμενους!

Short stories 30.08.2013

ΝΕΡΙΤ: Αρνητική είναι η απάντηση της ΠΟΕΣΥ αλλά του προεδρεύοντος στην ΕΣΗΕΑ, Δημήτη Τρίμη επί της προτάσεως του προέδρου του Εποπτικού συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ, περί της διαβούλευσης για τα κριτήρια πρόσληψης των δημοσιογράφων. Προηγήθηκε η απόφαση των κομμάτων της αντιπολίτευσης, να μποϊκοτάρουν το πρόγραμμα της “ΔΤ” με την μή αποστολή  των στελεχών τους στις τηλεοπτικές συζητήσεις. O  υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Π.Καψής κατηγορεί από τη μεριά του το ΣΥΡΙΖΑ πως «υιοθετεί τις συκοφαντίες της ΠΟΣΠΕΡΤ».


Πήγασος: Στην αναδιαπραγμάτευση του δανεισμού του, ενώ προηγήθηκε η αύξηση του μετοχικού του κεφαλαίου προσδοκά ο Πήγασος για να αντιμετωπίσει τις ζημίες που προκαλούνται από την οικονομική κρίση, όπως προκύπτει από ανακοίνωση προς το χρηματιστήριο.

Σκάι: Νέο δελτίο ειδήσεων αποκτάει η τηλεόραση του Σκάι. Θα μεταδίδεται κάθε μεσημέρι στις 12.00 με παρουσιαστή το Γιώργο Αυτιά, ο οποίος με τον τρόπο αυτό επιστρέφει στο καθημερινό πρόγραμμα.

Ριζοσπάστης: Συνεχίζονται οι απολύσεις στο «Ριζοσπάστη». Χθες απομακρύνθηκαν άλλοι 3 δημοσιογράφοι από την εφημερίδα, ενώ προηγήθηκαν οι «εθελούσιες» μετακινήσεις των εργαζομένων από τη «Ραδιοτηλεοπτική» σε άλλες εταιρείες του κόμματος  για να πουληθεί «καθαρή» η επιχείρηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: