17.8.13

Πουλάμε (...σε off shore) γιατί δεν θέλουμε να χρωστάμε

Short stories  17.08.2013

902: Τους νόμους της αγοράς αξιοποίησε το κόμμα για την πώληση των 902 TV / FM, είπε, μιλώντας στο Σκάι ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, απαντώντας σε ερώτηση για «τη νομιμότητα της πώλησης” της “Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ”. “Δεν έχουμε συνηθίσει εμείς, ούτε μπορούμε να είμαστε μπαταχτσήδες, όπως άλλα πολιτικά κόμματα που χρωστάνε εκατομμύρια στις τράπεζες», είπε θέλοντας να υποστηρίξει την πώληση σε άγνωστο επιχειρηματία, που εκπροσωπείται από υπεράκτιες εταιρείες.


Διαγωνισμός(1): Παράταση για την υποβολή δικαιολογητικών για το διαγωνισμό που ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση των “επιτυχόντων” ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών. Οι νέες αιτήσεις πρέπει να καταβληθούν το διήμερο 20-21 Αυγούστου.

Διαγωνισμός(2): Αναξιοκρατικές επιλογές  στον ίδιο διαγωνισμό με κατήγγειλε η ΠΟΣΠΕΡΤ αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως “τρεις οικονομικοί συντάκτες, ισάριθμοι παρουσιαστές και αρκετοί ρεπόρτερ εργάζονται ήδη σε άλλο μέσο”, ενώ ως πολιτικός συντάκτης προωθείται συνεργάτης του Σ.Κεδίκογλου.


ΝΕΡΙΤ: Τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ΔΣ της ΝΕΡΙΤ αναζητάει η κυβέρνηση, μετά και την ανακοίνωση των ανθρώπων που προτείνει για το μεταβατικό στάδιο. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για στελέχη από συγκροτήματα Τύπου και για ανθρώπους που έχουν εργαστεί στην τηλεόραση.



Δεν υπάρχουν σχόλια: