22.8.13

Η "μαύρη" "ΔΤ" και η Digea στην Καλαμάτα

Short stories 22.08.2013

«Δ.Τ.»:  Χωρίς συμβάσεις και με καταγγελίες για την προώθηση προσώπων που δεν είχαν τα απαιτούμενα μόρια ξεκίνησε χθες τη μετάδοση υποτυπώδους ενημερωτικού προγράμματος η «Δ.Τ.» του υπουργείου Οικονομικών.  Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ έχοντας χάσει πλέον την αναλογική μετάδοση, εκπέμπουν πρόγραμμα από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής μόνο μέσω Internet. Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣΥ κάνει έκκληση στην  EBU να επαναφέρει το σήμα της ΕΡΤ, αφού στην πραγματικότητα δεν υπάρχει δημόσια τηλεόραση.


902: “Παράταση”  για να δώσει αναλυτικά στοιχεία περί του προγράμματος του σταθμού που θα αντικαταστήσει τον 902, ζήτησε ο πληρεξούσιος δικηγόρος, Δημήτρης Ράπτης, κατά τη χθεσινή πρώτη του παρουσία στο ΕΣΡ.

Digea: Από την 27η Σεπτεμβρίου 2013  η  Digea θα ξεκινήσει την ψηφιακή μετάδοση σήματος από κέντρο εκπομπής «Πεταλίδι» στο νομό Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.  Η εταιρεία  θα μεταφέρει το ψηφιακό σήμα των σταθμών εθνικής εμβέλειας σε Καλαμάτα, Μεσσήνη και Κορώνη.

Novasports:  O δημοσιογράφος Γρηγόρης Παπαβασιλείου εντάσσεται στο δυναμικό των καναλιών novasports, έχοντας μακρά θητεία στο χώρο της τηλεόρασης (ΑΝΤ1, ΕΡΤ) και του ραδιοφώνου (ΑΝΤ1 Radio).

Δεν υπάρχουν σχόλια: