27.8.13

Απαντήσεις για το κόστος λειτουργίας του πολιτικού γραφείου Καψή

Short Storie27.08.2013

Καψής: Ερώτηση  για το κόστος λειτουργίας του πολιτικού γραφείου του υφυπουργού Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης και πρώην διευθυντή των “Νέων κατέθεσε ο βουλευτής των “Ανεξάρτητων Ελλήνων”,  Βασίλης Καπερνάρος, ζητώντας παράλληλα την κατάθεση εγγράφων.  Η κυβέρνηση καλείται να απαντήσει “πόσους εργαζομένους απασχολεί ο κ. Καψής στο πολιτικό του γραφείο, ποια τα προσόντα τους, ποιες οι αρμοδιότητες τους και ποιό το κόστος του καθενός”. Σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ ανέρχεται σε 650 χιλ. ευρώ, ως το 2014.


Σκάι: Ο Γιώργος Αυτιάς επιστρέφει στην τηλεόραση του Σκάι από αυτό το Σάββατο και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 06.30 το πρωί, με την εκπομπή  «Καλημέρα». Αναμένεται να έχει ρόλο και στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

«Δ.Τ.»: «Ανοικτή διαδικασία» συνιστά ο διαγωνισμός του υπουργείου οικονομικών για τις  577 θέσεις στη «Δημόσια Τηλεόραση». Πρόσωπα που πέρασαν από τη διαδικασία και πήγαν να πιάσουν δουλειά κόπηκαν, ενώ άλλα καλούνται να υποβάλουν αιτήσεις.


ΕΣΡ: Δεν θα γίνει σήμερα συνεδρίαση στο ΕΣΡ, παρά την κρισιμότητα των υποθέσεων του 902 TV αλλά και του Τηλεάστυ του Γιώργου Καρατζαφέρη. Η πρώτη επίσημη συζήτηση θα γίνει στις 3 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: