21.8.13

Επιτέλους κυβερνητική ενημέρωση!

Short stories 21.08.2013

“Δ.Τ.”:  Το πρώτο της “ενημερωτικό” πρόγραμμα ετοιμάζεται να εκπέμψει σήμερα το πρωί η “Δημόσια Τηλεόραση” με παρουσιαστές το Γιάννη Τρουπή και την Οντίν Λιναρδάτου. Στην εκπομπή δεν θα υπάρχουν ρεπορτάζ καθώς το υπουργείο οικονομικών δεν έχει υπογράψει συμβάσεις με ρεπόρτερ, αφού ο σχετικό διαγωνισμός είναι σε εξέλιξη. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δηλώσει πως δεν αναγνωρίζει το φορέα, και συνεπώς δεν θα εκπροσωπείται στις συζητήσεις, ενώ η ΠΟΣΠΕΡΤ προσέφυγε στο ΣΕΠΕ. Παράλληλα η EBU έχει ανακοινώσει πως θα διακόψει την τεχνική βοήθεια στην ΕΡΤ, στις 9.00 το πρωί.



902: «Το ΕΣΡ εξετάζει όλα τα στοιχεία σχετικά με τη διαφάνεια, τη νομιμότητα και το πόθεν έσχες για το τίμημα των 3.700.000 ευρώ” της μεταβίβασης της «Ραδιοτηλεοπτικής”, ανέφερε μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΕΣΡ, Ι. Λασκαρίδη, ο Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Γ. Σούρλας.

Mega (1): “Επαχθείς επιπτώσεις επί της ταμιακής ρευστότητας”  εξακολουθεί να προκαλεί στα οικονομικά της Τηλέτυπος το Μνημόνιο καθώς “η εταιρεία εξακολουθεί να υφίσταται τις συνέπειες των συνεχιζόμενων αρνητικών οικονομικών συγκυριών”.

Mega(2): Σε επιστολή  της Τηλέτυπος προς το Χρηματιστήριο αναφέρεται πως “η διοίκηση επιμένει στη μείωση κόστους λειτουργίας και κόστους παραγωγής ιδίου προγράμματος” προχωρώντας ταυτόχρονα σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15.118.950 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: