1.6.13

Το "Success story" στον Τύπο : Λουκέτα και απλήρωτοι

Short stories01.062013
Τεχνικές: Ενώ αδυνατεί να εκδώσει οικονομικά στοιχεία για το πρώτο τρίμηνο του 2013, οι Τεχνικές Εκδόσεις εκχωρούν, μετά τους “4 Τροχούς” τη διαχείριση άλλων δύο περιοδικών (Πτήση & Διάστημα”, “Εικόνα & Ήχος”) σε άλλους έκδοτες. Η εταιρεία επικαλείται τις “εξαιρετικά δυσμενείς οικονομικές συνθήκες” για τη μη δημοσιοποίηση των  οικονομικών της στοιχείων στους επενδυτές. 


“Ελευθεροτυπία”: Απλήρωτοι για δύο συνεχόμενους μήνες οι εργαζόμενοι στη Χ. Κ. Τεγόπουλος. Τη Δεύτερα  θα συγκαλέσουν γενική συνέλευση ζητώντας ενημέρωση από τον εκδότη, Χάρη Οικονόμοπουλο.

ΔΟΛ: Την Τρίτη 25 Ιουνίου 2013 θα πραγματοποιεί η ετήσια γενική συνέλευση του ΔΟΛ που βρίσκεται σε τροχιά εξόδου από το ΧΑΑ. Οι εκτιμήσεις των ορκωτών ελεγκτών, επί των αποτελεσμάτων του τριμήνου είναι πως ο οργανισμός θα χρειαστεί κεφάλαια ύψους 8,5 εκατ. ευρώ για τη χρονιά.


Χρηστίδης: Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Νίκος Χρηστίδης, μία από τις μεγαλύτερες μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου που αγωνίστηκε στον ΑΡΗ και την ΑΕΚ, καισ την Εθνική ομάδα, είναι καλεσμένος του Γιάννη Δέλκου και του Θόδωρου Χατζηπαντελή στις  «Παλιές δόξες»  την επόμενη Πέμπτη (ΕΤ3, 18:30).

Δεν υπάρχουν σχόλια: