15.5.13

O Flash στους εργαζόμενους, προτείνει το ΕΣΡ


Short stories15.05.2013

**Champions League:  «Άτεγκτη» χαρακτήρισε την TEAM και την UEFA ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Γκίκας Μάναλης, μιλώντας με τους δημοσιογράφους για τις διαπραγματεύσεις που γίνονται αναφορικά με τη μείωση του κόστους του Champions League. Η διοίκηση των Ταγματάρχη- Στεφάνου, εξασφάλισαν το Champions League με τιμή μειωμένη κατά 25% όμως όπως είπε μετά το PSI είναι απαραίτητο το κούρεμα της συμφωνίας, κάτι που όμως δεν δέχεται η TEAM, διότι μετά θα αναγκαζόταν να μειώσει τις τιμές και για άλλες χώρες του Νότου όπως η Ισπανία που είναι μια τεράστια αγορά.


Flash: Την ανάληψη της λειτουργίας του Flash από τους εργαζόμενους προτείνει το ΕΣΡ με τη 218/2013 απόφαση του. Ο φορέας λειτουργίας της εταιρείας θα αλλάξει και η άδεια, αν αποφασίσει θετικά ο υφυπουργός Σίμος Κεδίκογλου θα περάσει στο συνεταιρισμό που συνέστησαν οι εργαζόμενοι.


Πρίντεζης: Ο Γιώργος Πρίντεζης μιλάει απόψε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον Πέτρο Κωστόπουλο και περιγράφει καρέ-καρέ τον θρύλο του Ολυμπιακού στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ευρώπης στο μπάσκετ, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

“Πρωταθλητής”: 24ωρη απεργία στην εφημερίδα “Πρωταθλητής” κήρυξε για σήμερα η ΕΣΗΕΑ, καθώς όπως αναφέρει, η εργοδοσία “δεν έχει καταβάλλει δεδουλευμένες αποδοχές έξι μηνών στους εργαζόμενους”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: