30.5.13

Το κυβερνητικό κίνημα "δεν πληρώνω"

Short stories30.05.2013


ΑΝΤ1: Τη δημιουργία διεθνούς κέντρου παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων εξετάζει ο όμιλος ΑΝΤ1, σύμφωνα με τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος του, Θοδωρής Κυριακού μιλώντας στη συνάντηση 100 σημαντικότερων επιχειρήσεων της Ν.Α. Ευρώπης. 
Ο κ. Κυριακού ανέφερε  πως τώρα εξετάζεται η επένδυση σε τηλεοπτικές παραγωγές που θα απευθύνονται σε ολόκληρη την περιοχή και θα διανέμονται και στις περισσότερες γύρω χώρες και θα “είναι σε θέση να καλύψει τις αυξανόμενες διαφημιστικές ανάγκες εταιρειών με παρουσία σε πολλές χώρες”



Άνεργοι: Την απαράδεκτη στάση των υπηρεσιών των συναρμοδίων Υπουργείων,  έναντι των ανέργων δημοσιογράφων καταγγέλλει η ΕΣΗΕΑ  καθώς με διάφορε προφάσεις αρνούνται την εκταμίευση των εγκεκριμένων χρημάτων στους δικαιούχους, που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

  
ΑΡΤ TV:  Προκλητική χαρακτήρισε τη χορήγηση άδειας εθνικής εμβέλειας σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Βασίλης Μουλόπουλος υπεύθυνος του ΣΥΡΙΖΑ για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με αφορμή την άδεια που έδωσε  ΕΣΡ στο ΑΡΤ TV.  



“HUMBA!”: «Την πρώτη φορά στο γήπεδο»,θυμάται το περιοδικό «HUMBA!” ψάχνοντας το κοινωνικό και το πολιτικό νόημα των σπορ. Οι συντάκτες του περιοδικού γράφουν ακόμη για το θάνατο του μεγάλου Έλληνα βολεϊπολίστα, Νίκου Σαμαρά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: