29.5.13

Απόρριψη για Σκάι, αναβολή για ΕΡΤ


short stories29.05.2013
ΕΣΡ: Αναβολή έδωσε στην ΕΡΤ, το ΕΣΡ για τη μή εφαρμογή της απόφασης του, περί μετάδοσης του Euronews! Ως δικαιολογία πρόβαλε τη δήλωση των δικηγόρων της ΕΡΤ πως βρίσκονται σε επικοινωνία με το  Euronews, κάτι που προφανώς ισοδυναμεί με τα μέλη του ΕΣΡ ως εφαρμογή της νομοθεσίας... Πάντως τόσο το Euronews όσο και το  Euronews Greece εξακολουθούν να μην μεταδίδονται από την ΕΡΤ, η οποία και έκανε αίτηση ακύρωσης και ανάκλησης της απόφασης στο ΣτΕ.



Σκάι: Απέρριψε το ΕΣΡ την πράξη μεταβίβαση του 1,2% των μετοχών του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης του Σκάι από το Γιώργο Κυριακίδη στη δικηγόρο, Ελένη Σκούρα. Οι μετοχές πρέπει να μεταβιβαστούν σε άλλο πρόσωπο, εντός δύο μηνών, σύμφωνα με τη νομοθεσία.



**Άδειες:  Επί της ουσίας ο κ. Τσίπρας δεν είναι επαρκώς ενημερωμένος για τα θέματα της ενημέρωσης, του Τύπου και των ΜΜΕ”  απαντά ο διευθυντής του «Βήματος» Αντώνης Καρακούσης, στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για αδειοδότηση από μηδενική βάση των τηλεοπτικών σταθμών.   

ΕΤ1: Σε απευθείας σύνδεση με το Παναθηναϊκό Στάδιο, η ΕΤ1 και το  www.ert.gr  θα μεταδώσουν αύριο στις 12.00 την Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας για το Ευρωπαϊκό  Φεστιβάλ Νέων, σε περιγραφή του Νίκου Τσώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: