24.5.13

Το ξεκάθαρο μήνυμα της Στάη προς τη Χρυσή Αυγή

Short stories24.05.2013

Στάη: «Εάν οι κύριοι της Χρυσής Αυγής επιθυμούν να αποκρύψουν και να καλύψουν αυτή την ταυτότητα για να παρασύρουν και να παραπλανήσουν μια εξουθενωμένη κοινωνία, χρέος δικό μου, και όλων ημών των δημοσιογράφων, είναι να την αποκαλύπτω σταθερά και σθεναρά», αναφέρει η Έλη Στάη απαντώντας στις ύβρεις που δέχθηκε από τη Χρυσή ΑυγήΗ δημοσιογράφος αναφέρει ότι δεν δέχεται μαθήματα Δημοκρατίας «απ' όσους κατακρεουργούν κάθε δημοκρατική αξία σε καθημερινή βάση», αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο προσφυγής στη δικαιοσύνη.


Mega: Στις 13 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί  η ετήσια γενική συνέλευση του Τηλέτυπου (Mega), εν αναμονή και της έναρξης της διαδικασίας για την αύξηση του μετοχικού του κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ. Μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης είναι η έγκριση των οικονομικών καταστάσεων του 2012 και η σύμβαση του διευθύνοντος συμβούλου, Ηλία Τσίγκα.

Τελικός Σκωτίας : Ένας ακόμη τελικός στις τηλεοπτικές οθόνες. Την   Κυριακή 26 Μαΐου το  Actions24 μεταδίδει (17:00)  τον τελικό Κυπέλλου Σκωτίας ανάμεσα σε Χιμπέρνιαν – και Σέλτικ και οι θεατές μπορούν να τον παρακολουθήσουν σε όλη την Ελλάδα και μέσω της nova.

ΕΤ1: Τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής που διεξάγονται στην Βιέννη μπορούν να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές την Παρασκευή 31 Μαΐου, το Σάββατο 1η Ιουνίου και την Κυριακή 2 Ιουνίου σε απευθείας και μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις από την ΕΤ1, σε περιγραφή της Μαρίας Γκίκα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: