10.5.13

Το τελευταίο "αντίο" στην Πόπη Χασιώτη


Short stories10.05.2013
Απώλεια:   Ο δημοσιογραφικός κόσμος θρηνεί την απώλεια της συναδέλφου Πόπης Χασιώτη. Η δημοσιογράφος πάλεψε με το καρκίνο, αλλά τελικά έχασε τη μάχη και έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 41 ετών. Κάλυπτε το Πειραϊκό ρεπορτάζ και είχε εργαστεί στο ραδιόφωνο του Σκάι και στο  City και στις εφημερίδες «Ελεύθερος» και «Εκτροπή».  Η κηδεία της Πόπη Χασιώτη θα γίνει σήμερα το μεσημέρι στη γενέτειρα της, στον Αλμυρό Βόλου.


Κύπελλο- ΑΝΤ1: Στις 20.15 με το pre-game show ξεκινάει το Σάββατο η βραδιά του Κυπέλλου Ελλάδας στον ΑΝΤ1 Ακολουθεί στις 21.00 του τελικού απευθείας από τον ΑΝΤ1 σε ζωντανή σύνδεση με  τον ΟΤΕ TV.

Τένις-Nova : Από τη Δευτέρα 13 Μαΐου έως και την Κυριακή 19 οι φίλοι του τένις θα μπορούν να παρακολουθήσουν από τη nova(NS1 & NS 1 HD, NS 4) το τουρνουά Internazionali BNL D’ Italia, το οποίο διεξάγεται στο πλαίσιο της σειράς ATP World Tour Masters 1000.

ΕΡΤ: Την πρώτη του, επίσημη συνάντηση με τους δημοσιογράφους θα έχει την επόμενη Τρίτη, σε ξενοδοχείο της Αθήνας, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Γκίκας Μάναλης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: