24.4.13

Νέοι μάνατζερ στα media


Short stories24.04.2013

ΑΝΤΕΝΝΑ-Βαλκάνια: Ο  Pavel Stanchev αναλαμβάνει καθήκοντα CEO του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ  στα Βαλκάνια αναλαμβάνοντας την ευθύνη της διοίκησης και συντονισμού των τηλεοπτικών επιχειρήσεων που διαθέτει ήδη ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ στη Σερβία, τη Σλοβενία και το Μαυροβούνιο. Ο συγκεκριμένος μάνατζερ διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε διοικητικές θέσεις διεθνών ηγετικών Ομίλων ΜΜΕ όπως το HBO, το RTL και το Rignier AG. Στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ βρίσκεται από το 2004 ως CEO της Nova Televizia στη Βουλγαρία.



Πασχαλινή Nova: Παιδική πασχαλινή ζωνη στο Novacinema 4,  κάθε βράδυ στις 21:00, μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου. Οι περιπέτειες στη Nova, συνεχίζονται στα παιδικά κανάλια Boomerang, Disney Channel και Disney XD, το οποίο μέχρι και τις 12 Μαΐου παρατείνει το πρόγραμμα του μέχρι τα μεσάνυχτα.

ΕΣΡ: Δεν συνεδρίασε χθες το ΕΣΡ, καθώς δεν έχει νόμιμη συγκρότηση! Η εκτός θεσμικών ορίων λειτουργίας της Ραδιοτηλεοπτικής Αρχής έχει τη “σφραγίδα” της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, που δεν κατάφερε να επιλέξει μέλη ως και σήμερα.

Μάνατζερ:  Ο Γιάννης Τσαγγάδας, προερχόμενος από τις τηλεπικοινωνίες είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΜΜΕ  Ρέστη (MTV Greece, Nickelodeon, Music 89,2).


Δεν υπάρχουν σχόλια: