25.4.13

Με Γκάλη και Χατζηπαναγή





Νίκος Γκάλης και Βασίλης Χατζηπαναγής στη nova.  Η επιστροφή στις μεγάλες και αναγνωρισμένες αξίες του ελληνικού αθλητισμού είναι επιβεβλημένη σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς και η nova έχει εξασφαλίσει δύο σημαντικές παραγωγές.  Από τη μία, ο Νίκος Γκάλης, ο άνθρωπος που με την αγωνιστική του διαδρομή έδωσε υπερηφάνεια σε μια ολόκληρη χώρα, η οποία τραγουδούσε το 1987 «είμαστε πια πρωταθλητές»  και από την άλλη ο «Νουρέγιεφ» του ελληνικού ποδοσφαίρου, οποίος μάγευε τα πλήθη αγωνιζόμενος με την ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλή.



 Nova εξασφάλισε και θα μεταδώσει αποκλειστικά μέσω των καναλιών Novasports, την Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου (20:00) τη τιμητική εκδήλωση που διοργανώνει η ΚΑΕ Άρης για τον άνθρωπο που άλλαξε το ρου της ιστορίας του αθλήματος, το  Νίκο Γκάλη.  Ο «γκάνγκστερ» του ελληνικού μπάσκετ θα τιμηθεί από την ομάδα που τον ανέδειξε, τον Άρη, σε ένα φιλικό ματς – γιορτή στην Θεσσαλονίκη, κόντρα στη Λιμόζ Στη γαλλική ομάδα προπονητής είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος μαζί με τον Νίκο Γκάλη είχαν αποτελέσει το αχτύπητο δίδυμο του Άρη και της Εθνικής ομάδας, ενώ βοηθός προπονητή στους Γάλλους είναι ο Νίκος Λινάρδος, συμπαίκτης του Γκάλη στην Εθνική Ελλάδας. Το Ν.  Γκάλη θα τιμήσουν με την παρουσία τους, μεγάλες προσωπικότητες και αστέρια του παρελθόντος του παγκόσμιου μπάσκετ, όπως οι Ντίνο Μενεγκίν, Στόγιαν Βράνκοβιτς, Ντίνο Ράτζα, Όντι Νόρις, Αλεξάντερ Βολκόφ, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, Ρισάρ Ντακουρί, Στεφάν Οστρόφσκι, Φρεντερίκ Φορτέ, Ντόρον Τζάμσι, Τζόρντι Βιγιακάμπα. 


---Ο Βασίλης Χατζηπαναγής, σε μια ξεχωριστή εκπομπή, θα παρουσιάσει τα μυστικά της μπάλας όπως τα έχει αποκρυπτογραφήσει . Οι συνδρομητές της nova  θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον μεγάλο άσο του παρελθόντος αύριο το απόγευμα (18:30, NS1) και σε επανάληψη την Κυριακή (14.00, NS1) Στο πρόγραμμα διάρκειας μιας ώρας, ο «Βάσια» αναλύει όλα τα στοιχεία που τον έκαναν να καθηλώνει τους φίλους του ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: