25.4.13

Καταγγελίες για κακοδιαχείριση στην ΕΡΤ


ShortStories25.04.2013

ΕΡΤ: Σοβαρά ερωτήματα για τη διαχείριση του δημόσιου χρήματος στην ΕΡΤ, έθεσαν οι δημοσιογράφοι της κρατικής ραδιοτηλεόρασης.  Στην ΕΡΤ οι μικτές και οι εξωτερικές παραγωγές στοιχίζουν περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ, χωρίς όπως είπαν να είναι απαραίτητες η παραγωγή τους , εκτός της εταιρείας. Επίσης αποκάλυψαν πως 26 άτομα που λαμβάνουν συνολικά ετησίως 1 εκατ. ευρώ ως ειδικοί σύμβουλοι και προσωπικό ειδικών θέσεων και από αυτούς δεν πηγαίνουν όλοι στην εταιρεία!



Nova-History Channel: Στην ανανέωση της συνεργασίας του με το History Channel προχώρησε  ο όμιλος  Forthnet. Η νέα συμφωνία με το History εξασφαλίζει δικαιώματα για μετάδοση μέσω PC & Τablets.

ΕΣΡ: Νέα παράταση …3 μηνών σχεδιάζει να δώσει με τροπολογία στο νομοσχέδιο του υπουργείο οικονομικών, η κυβέρνηση στο ΕΣΡ και τις άλλες  ανεξάρτητες Αρχές, γνωρίζοντας πως οι αποφάσεις του δεν θα έχουν καμία ισχύ.

**Απειλές: Εκφοβισμό, αστυνομικό έλεγχο και λεκτικές απειλές από τον επικεφαλής διμοιρίας των ΜΑΤ δέχθηκαν χθες στα Προπύλαια ο  πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος και η φωτορεπόρτερ Τατιάνα Μπόλαρη, αν και είχαν κάνει γνωστή την ιδιότητα τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: