7.3.13

Οι συμφωνίες του ΟΤΕ TV, τα πακέτα της nova


Short stories07.03.2013
Μια σημαντική κίνηση ετοιμάζει η nova. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να ανταποκριθεί στις νέες δύσκολες ανάγκες της εποχής συνδυάζοντας εκ νέου το προσφερόμενο θέμα με το κόστος, σε μια προσπάθεια να αντλήσει κι άλλους συνδρομητές. Έχει άλλωστε, έναντι  ΟΤΕ ένα πλεονέκτημα καθώς φτάνει σε όλη την Ελλάδα και δορυφορικά και επίγεια ψηφιακά.




Δύο σyμφωνίες ανακοίνωσε ο ΟΤΕ TV. Η πρώτη είναι με τη Sony International  για την προβολή των ταινιών της, λίγο μετά την ελεύθερη τηλεόραση. Η πρώτη μετάδοση ανήκει στη nova στη συνέχεια ακολουθεί η διανομή στα  DVD, ο ΟΤΕ TV και η free to air τηλεόραση, όπως ισχύει και με τη συμφωνία με τη Disney. Η δεύτερη σύμβαση είναι με τη  Feelgood  για την προβολή προγραμμάτων παραγωγής του  BBC.

**Σε θέση διευθυντή στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ, στο Κόκκινο, ο Κώστας Αρβανίτης. Ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσιπρας ξεκίνησε θεσμικές επαφές με τα ΜΜΕ, αρχίζοντας με την «Καθημερινή». Ακολουθεί η συνάντηση με τους διευθυντές του «Βήματος».

**Πρώην ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Μελωδία και του Σκάι, μετακομίζουν από τα ερτζιανά στο Internet, από τον Απρίλιο. Στη διεύθυνση www.toradiofono.gr   θα εκπέμπουν σε λίγο καιρό οι, Οδυσσέας Ιωάννου, Κυριακή Αιλιανού, Ελένη Γιαννοπούλου, Σώζων Ηρειώτης, Χρήστος Καρυώτης, Χρήστος Κορτσέλης, Όλγα Λασκαράτου, Χρήστος Παπαμιχάλης, Βιβή Παπαστάθη, και Βάσια Ρεντούμη

Οι ευρωπαϊκές μάχες των ομάδων πόλο του Ολυμπιακού στη Nova. Οι συνδρομητές της Nova το Σάββατο 9 Μαρτίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες με  των ομάδων πόλο Ανδρών και Γυναικών του Ολυμπιακού.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ναι αλλά δεν είναι πρώτη προβολή! την πρώτη προβολή την έχει η Nova!