1.3.13

"Frozen Τράγκας"


ShortStories01.03.2013

Τον Απρίλιο οι συνδρομητές της  nova  θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία «ξεχωριστή» σειρά ντοκιμαντέρ, παραγωγής της εταιρείας συνδρομητικής τηλεόρασης, 10 ημίωρων επεισοδίων με τίτλο «Bossa Nova». Ο Γιώργος Λυκουρόπουλος παρουσιάζει ένα μοναδικό οδοιπορικό στη χώρα που το ποδόσφαιρο λατρεύεται ως Θεός και θα φιλοξενήσει το Μουντιάλ του 2014, τη Βραζιλία.



**Σήμερα  κυκλοφορεί στα περίπτερα, αυτόνομο και ανεξάρτητο, το νέο τηλεοπτικό πολυπεριοδικό “TV menu”. Eκδότης είναι ο Γιάννης Κουρτάκης και διευθυντής, ο πολύπειρος στο είδος , Αντώνης Πρέκας. Με έξυπνες ιδέες, καθαρό πρόγραμμα, συμφέρουσες προσφορές, με χρήσιμη, αποκαλυπτική και αδέσμευτη δημοσιογραφία, με κέντρο τον άνθρωπο και τις καθημερινές του ανάγκες, το “TV menu” φιλοδοξεί να αλλάξει το…μενού στον εβδομαδιαίο περιοδικό Tύπο.



**Το διήμερο 12-13 Μαρτίου προτείνει η ΕΣΗΕΑ για τη διεξαγωγή των εκλογών στον ΕΔΟΕΑΠ. Η συζήτηση  πρότασης θα  τεθεί στη γενική συνέλευση της Δευτέρας,  η οποία θα διεξαχθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.


**Η μεγαλύτερη ελληνική συμπαραγωγή, BBC, του DISCOVERY και του Σκάι το  «FROZEN PLANET» κάνει πρεμιέρα στο κανάλι του Νέου Φαλήρου, το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 23.00. Και την Κυριακή 10 Μαρτίου ακολουθεί ο Γιώργος Τράγκας .

**Καταδικάζουν οι πρόεδροι των δημοσιογραφικών ενώσεων και ομοσπονδιών, τη  σπουδή του υπουργείου Οικονομικών να  να ζητήσει την παραίτησή του, Κώστα Τσουπαρόπουλου από το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, 6 μήνες πριν λήξει η θητεία του. Προφανής στόχος, η κατάργηση του ταμείου…

Δεν υπάρχουν σχόλια: