8.3.13

Ελευθερία του Τύπου; Ψιλά γράμματα...



 Short stories08.03.2013
Από σήμερα έως και τη Δευτέρα 11 Μαρτίου, στα αθλητικά κανάλια OTE Sport του OTE TV, θα προβληθούν πάνω από 35 live αναμετρήσεις, οι περισσότερες σε υψηλή ευκρίνεια, από τις Bundesliga 1 & 2, τα πρωταθλήματα Ιταλίας, Ισπανίας, το NBA και την ACB για το μπάσκετ, το CEV Champions League volley γυναικών. Και ακόμη  τα ντέρμπι της Football League, Ηρακλής Ψαχνών-Απόλλων Σμύρνης (Σάββατο 9 Μαρτίου 18.30, OTE Sport3) και Λάρισα-Παναιτωλικός (Κυριακή 10 Μαρτίου 18.00, OTE Sport3).


**Με μένος βουλευτές της ΝΔ ζητούν την παρέμβαση ...εισαγγελέα για το εξώφυλλο του περιοδικού  «UNFOLLOW”,  επειδή παρουσιάζει με τη συνδρομή του photo shop ως κακοποιημένο τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά!

**Τέτοια αιτήματα όταν μάλιστα τίθενται και από δημοσιογράφους- βουλευτές, περιορίζουν την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα. Ειδικά όταν έχουν  προηγηθεί απειλές και ξυλοδαρμοί σε βάρος δημοσιογράφων, παράλληλα με το κόψιμο εκπομπών, όπως αυτή των Κ. Αρβανίτη και Μ. Κατσίμη.


**Την ίδια ώρα στο κυβερνητικό στρατόπεδο επικρατεί σιωπή για τις καταγγελίες δύο μελών του ΔΣ της ΕΡΤ, του παραιτηθέντος διευθύνοντος συμβούλου, Ν. Σίμου  περί «συμμοριών» και περί  έλλειψης αξιοκρατίας στην ΕΡΤ από το μέλος του  ΔΣ, Τ. Σαμαντά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: