21.3.13

Νέα πρόσωπα από το παρελθόν


Short stories21.03.2013
Το Κύπελλο Ελλάδος βόλεϊ και το τουρνουά τένις Sony Open - Miami, είναι στη nova. Το διήμερο 23-24 Μαρτίου του Κυπέλλου Ελλάδας  στο βόλεϊ Ανδρών το novasports 1  θα μεταδώσει   το Final Four (Ολυμπιακός, Παμβοχαϊκός, Φοίνικας Σύρου, Ηρακλής, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη.  Και, από αύριο, Παρασκευή ως και την Κυριακή 31 Μαρτίου οι συνδρομητές της Nova θα παρακολουθήσουν  το τουρνουά τένις Sony Open – Miami.


**To  Γκίκα Μάναλη, πρόεδρο του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ και πρώην οικονομικό διευθυντής της  FBB του Β. Ρέστη, προτείνει ο Σίμος Κεδίκογλου για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ.

**Με το Σεραφείμ Φυντανίδη στη θέση του  διευθυντή και τον Αντώνη Δελλατόλα ως εκδότη,  θα κυκλοφορήσει στις 30 Μαρτίου ως Σαββατιάτικο φύλλο η εφημερίδα «6 Μέρες».  Η εφημερίδα θα έχει νέα ένθετα και προσφορές.  

**Στις δόλιες προσπάθειες να κηρυχθεί η εταιρεία σε πτώχευση αναφέρθηκε η   δημοσιογράφος και πρώην διευθύντρια της “Απογευματινής”,  Γιώτα Αντωνοπούλου, στην εκδίκαση της υπόθεσης ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: