12.3.13

Υπάρχει και η καλή (ποδοσφαιρική) Ευρώπη




Και τώρα  η ρεβάνς σε  ευρωπαϊκό  διήμερο-«φωτιά». Σήμερα και αύριο  η nova και η ΕΡΤ μπαίνουν στη μάχη με  4 επαναληπτικούς αγώνες. Η nova σε αποκλειστικότητα και σε High Definition θα μεταδώσει  τις ρεβάνς των αγώνων Μπαρτσελόνα – Μίλαν, (NS1/NS1HD) σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου  Σάλκε – Γαλατασαράι  (NS2/NS2HD, Γιώργος Λυκουρόπουλος και Μπάγερν – Άρσεναλ, (NS1/NS1HD, Ηλίας Βλάχος ). Σε αντίθεση με το κοινό νόμισμα, το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ενώνει τη Γηραιά Ήπειρο.  


Σε ελεύθερη μετάδοση η ΕΡΤ (ΝΕΤ, ΕΡΤ HD, www.ert.gr)  θα δείξει αύριο βράδυ την  αναμέτρηση της Μάλαγα με την Πόρτο από το στάδιο «Λα Ροσαλέδα», σε περιγραφή του Γιώργου Χαϊκάλη και εκτεταμένα στιγμιότυπα από το Μπάγερν Μονάχου-Αρσεναλ (23.45). Στο στούντιο  από τις 21.00, προσκεκλημένος του Ιωσήφ Νικολάου και του Βασίλη Μπακόπουλο, ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και της εθνικής ομάδας Ορέστης Καρνέζης. Η επισκόπηση των αναμετρήσεων θα γίνει και τις δύο βραδιές από την εκπομπή ή «Champions Live» από το Novasports1 με τον Γιώργο Λιώρη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο.

 H nova θα μεταδώσει απευθείας τις κληρώσεις για το Champions League.Την Παρασκευή στις 13.00 η Nova,  το  Novasports1  και  Novasports1HD θα δείξουν  απευθείας από τη Νιόν της Ελβετίας τη κλήρωση για τη προημιτελική φάση του Champions League. Στις 13.40 θα ακολουθήσει η κλήρωση για τα προημιτελικά του Europa League και η Nova (Novasports1 & Novasports1HD)  θα καλύψει απευθείας την διαδικασία από την ελβετική πόλη. Στην παρουσίαση θα είναι ο Γιαννίκος Δούσκας και ο Ισίδωρος Πρίντεζης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: