16.3.13

"Ορφανά" χρέη;


Short stories16.03.2013

«ΕΡΤ: Καληνύχτα και καλή τύχη». Με το άρθρο αυτό στα«Παραπολιτικά» , ο σύμβουλος έκδοσης της εφημερίδας Νίκος Σίμος, «αποχαιρετά» την ΕΡΤ στην οποία διατέλεσε διευθύνων σύμβουλος από τις 8 Αυγούστου 2012 έως και τις αρχές  του Μαρτίου 2013. Στο άρθρο του  ο δημοσιογράφος υπονοεί, πως, η ΕΡΤ δέχεται πιέσεις από την ιδιωτική τηλεόραση, καθώς η πρώτη διαθέτει το σταθερό έσοδο του ανταποδοτικού τέλους, ενώ η δεύτερη «έχει γονατίσει».


**Αθώος κρίθηκε από το δικαστήριο ο εκδότης Κώστας Καββαθάς, οποίος συνελήφθη προχθές για χρέη ύψους  11.163.740,59 ευρώ  προς το ελληνικό δημόσιο. “Τα  χρέη δεν είναι δικά μου, εγώ στην εταιρεία που τα έχει δημιουργήσει είχα μόνο το όνομά μου, δεν έχω την ευθύνη της οικονομικής διαχείρισης», δήλωσε ο Κώστας Καββαθάς.

**Θα μεταδοθεί με περιγραφή ή χωρίς η πρεμιέρα της Formula 1 στην ΕΤ1 αυτή την Κυριακή; Η ΕΣΗΕΑ κήρυξε απεργία ως το πρωί της Τρίτης, όμως πολύ συχνά στα αθλητικά γεγονότα δίνει τη σχετική εξαίρεση. Η ΕΣΗΕΑ κήρυξε την Τρίτη και 24 απεργία στο ΔΟΛ για την απόλυση δύο συνδικαλιστών.

**Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τις καταγγελίες του site, www.iefimerida.gr  περί εκβίασης του υφυπουργού Σίμου Κεδίκογλου, από το δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη, μέσω του blog, fimotro, ζήτησε η εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών 

Δεν υπάρχουν σχόλια: