14.3.13

ΣΥΡΙΖΑ στο ΔΟΛ


short stories14.03.2013

Δεν βρήκε η ΕΡΤ το δικό της “Πάπα”. Η  παραίτηση του Νίκου Σιμου από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου δεν έχει γίνει αποδεκτή, με συνέπεια να μην μπορεί να γίνει ούτε η αντικατάστασή του. Ως προσωρινή λύση για το επόμενο διάστημα  η κυβέρνηση επιλέγει το Τζόνι Καλημέρη, οποίος θα εξουσιοδοτηθεί να υπογράφει αποφάσεις μέχρι να εντοπίσει το πρόσωπο που θα αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση στην ΕΡΤ.


**Συνεχίζει τον κύκλο των επαφών τους με τους εκδότες ο Αλέξης Τσιπρας. Μετά τη συνάντηση με την ιδιοκτησία της “Καθημερινής” την περασμένη βδομάδα, χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συζήτησε με τον εκδότη Σταύρο Ψυχάρη στις εγκαταστάσεις του ΔΟΛ.

**Με το πρώτο Διεθνές Βραβείο Δημοσιογραφίας Julio Anguita Parado «για τον θαρραλέο και ανεξάρτητο αγώνα του ενάντια στην διαφθορά στην καρδιά της Ευρώπης» βραβεύτηκε ο Κώστας Βαξεβάνης.


**Τους αγώνες Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρέντινγκ, Τσέλσι – Γουέστ Χαμ και Γουίγκαν - Νιουκάστλ για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Premier League, θα έχουν την ευκαιρία  να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές της nova  το διήμερο 16-17 Μαρτίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: