13.3.13

Μισό εκατ. ευρώ...


Short stories

Νέα πρόστιμα συνολικού ύψους 500.000 ευρώ για τη μη σύννομή  προβολή 3  τηλεπαιχνιδιών χωρίς την άδεια της αρμόδιας Επιτροπής Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων από το ΕΣΡ. Ο ΑΝΤ1 καλείται να πληρώσει άλλα 400.000 ευρώ και ο  Alpha 1000.000 παράλληλα με την ηθική κύρωση να αναφέρουν κατά τη διάρκεια προβολής τους την επιβολή των προστίμων. Παράλληλα η Αρχή “τιμώρησε” και το  Real  FM με συνολικό πρόστιμο 25.000 ευρώ για «υβριστικές» αναφορές του Γ. Τράγκα σε Α. Μέρκελ,  Κ. Σημίτη και Ε.  Μεϊμαράκη.



**Υψηλή προσέλευση σημειώθηκε κατά την πρώτη μέρα των εκλογών στην ΕΣΗΕΑ για τη διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ. Κατόπιν εορτής και PSΙ οι δημοσιογράφοι πιστεύουν πως θα λύσουν το μελλοντικό τους πρόγραμμα, μόνο με την ψήφο.

**Παραμένει το ερώτημα αν η ΕΡΤ θα εφαρμόσει την απόφαση του ΕΣΡ και θα ξεκινήσει τη μετάδοση του Euronews στην  αγγλική, γαλλική και ελληνική γλώσσα. Εκτός κι αν η κυβέρνηση επιμείνει στη θέση της  να μην υπάρχει το κανάλι στη χώρα μας...


** Ο Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος (Cosmote) είναι ο νέος επιχειρησιακός διευθυντής του ΔΟΛ, κατά τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή. Προηγήθηκε το «πάγωμα» των διαπραγματεύσεων με τον Πήγασο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: