30.3.13

Τα 15-20 εκατ. ευρώ που ψάχνει το Mega


Short stories 30.03.2013

**O Τάκης Φύσσας, είναι καλεσμένος τού  Βασίλη Σαμπράκου και  του Μιχάλη Τσόχου στην εκπομπή «Πάμε γήπεδο» τη Δευτέρα 1 Απριλίου, στις 21.00, στο OTE Sport3. Ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου,μιλάει αποκλειστικά στον OTE TV για την προοπτική πρόκρισης της Εθνικής στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014, το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης των Εθνικών ομάδων, ενώ σχολιάζει όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τον διεθνή χώρο του ποδοσφαίρου.


**Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου από 15 ως 20 εκατ. ευρώ σχεδιάζει το Mega για να αντιμετωπίσει τη βαθιά ύφεση στην ελληνική ιδιωτική τηλεόραση.  Η εταιρεία καλεί σε έκτακτη γενική συνέλευση στις 18 Απριλίου. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους των συνεχιζόμενων επαφών μεταξύ του Σ. Ψυχάρη και του Φ. Μπόμπολα.

**Χωρίς  περιγραφές θα παραμείνει κι αυτό το Σαββατοκύριακο η ΕΡΤ. Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, αποφάσισε την κήρυξη 48ωρης απεργίας “αντιδρώντας έτσι στα κρούσματα λογοκρισίας και στην άρνηση της Διοίκησης να καταβάλλει δεδουλευμένες αποδοχές”.

**48ωρη απεργία και στη “Βραδυνή” του Κώστα Μήτση. Η ΕΣΗΕΑ επισημαίνει πως “οι εργαζόμενοι της εφημερίδας παραμένουν απλήρωτοι από τον Νοέμβριο του 2012 μέχρι και σήμερα, αντιμετωπίζοντας την παράνομη, καταχρηστική και αυθαίρετη συμπεριφορά του εκδότη”. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: