22.2.13

Short stories22.02.2013




**Δύο μεγάλα ντέρμπι στον OTE TV. Την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου, οι συνδρομητές του OTE TV θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα ακόμη «El clasico», με τον αγώνα Μπαρτσελόνα-Ρεαλ Μαδρίτης, που θα μεταδοθεί ζωντανά, από το OTE Sport 1HD στις 22.00, με pre-game από τις 21.15. Επίσης, την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, στις 23.00, ακολουθεί ο δεύτερος ημιτελικός Σεβίλη-Ατλέτικο Μαδρίτης (OTE Sport1HD). Νωρίτερα την Κυριακή στην 26η αγωνιστική της Serie A, ξεχωρίζει το ντέρμπι του Μιλάνο Ιντερ-Μίλαν.



**Δημοσιογραφικό μνημείο στη μνήμη της δημοσιογράφου Αριστέας Μπουγάτσου θα θεσπίσει η διοίκηση της “Ελευθεροτυπίας”. Χθες οι φίλοι της συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της εφημερίδας για να τιμήσουν τη μνήμη της.

 **Πειθαρχικά ελεγκτέος κρίθηκε ο διευθυντής του Αθήνα 984 Τάκης Καμπύλης και οι δημοσιογράφοι, Αθηνά Κορλίρα και  Δημήτρης Τριανταφυλλίδης  για αντισυναδελφική συμπεριφορά.  


**Σε έκτακτη γενική συνέλευση μετά την παραίτηση της διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ καλεί η ΕΣΗΕΑ τη Δεύτερα 2 Μαρτίου στα γραφεία της. Αν δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση επαναλαμβάνεται στις 4 Μαρτίου 2013  στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL

Δεν υπάρχουν σχόλια: