12.2.13

"Πακετάρει" Real το ΕΣΡ;


Short stories 12.02.2013

Το Real FM «πακετάρει» το ΕΣΡ, διερευνώντας έως και ζητήματα ...προστασίας ανηλίκων. Σε ακρόαση καλούνται  σήμερα οι υπεύθυνοι του ραδιοφωνικού σταθμού για τις τρεις βασικές του εκπομπές. Εκείνη του Νίκου Χατζηνικολάου για θέματα χορηγιών, του Γιώργου Τράγκα για «συγκεκαλυμμένη διαφήμιση», για την … “προστασία των ανηλίκων” και τη “γλωσσική ευπρέπεια και η “Ελληνοφρένεια” για την …ποιοτική της στάθμη, αλλά και για την ακρόασή της από ανήλικους.


**Συνεχίζεται η απεργία στα δημόσια ΜΜΕ της χώρας. Τα ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ παρατείνουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις ως το πρωί  (06.00) της Τετάρτης, αφού η κυβέρνηση δεν έχει ικανοποιήσει κανένα από τα αιτήματά της.

**Με απόφαση της διοίκησης της ΕΡΤ, δεν υπήρξε περιγραφή στον τελικό Κυπέλλου Μπάσκετ Ολυμπιακός-ΠΑΟ, το περασμένο Σάββατο, να και αποδόθηκε με κρόουλ στα σωματεία. Η αλήθεια είναι πως η ΕΣΗΕΑ είχε δώσει άδεια εξαίρεσης από την απεργία, όμως η άρνηση μετάδοσης των δηλώσεων Σαμαρά προκάλεσε τα «αντίποινα». 

**Συνεχίζονται οι καθημερινές ζωντανές μεταδόσεις των σπουδαιότερων αγώνων της κανονικής περιόδου  του NBA αποκλειστικά, στον ΟΤΕ TV .Τα ξημερώματα της Τετάρτης 13 Φεβρουαρίου, στις 02.30, ο ΟΤΕ TV μεταδίδει την αναμέτρηση ανάμεσα στους Miami Heat και τους  Portland Trail Blazers.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: