28.2.13

Λουκέτο και στον Επικοινωνία FM!


Short stories28.02.2013
Η web εκπομπή του Novasports.gr «Εκεί – εκεί στην Α’ Εθνική» με τους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο, αλλάζει από αύριο ώρα μετάδοσης και θα προβάλλεται πλέον σε live streaming κάθε Παρασκευή στις 15.00. Παράλληλα η εκπομπή θα μεταδοθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα μέσω Facebook στη σελίδα του facebook.com/Novasports.gr, ενώ οι επισκέπτες της ιστοσελίδας θα μπορούν να επικοινωνούν ζωντανά με τους δύο παρουσιαστές.


**Μήνυση κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη για συκοφαντική δυσφήμηση κατέθεσε την Τετάρτη ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Στη μήνυση ο βουλευτής κατηγορεί τον και εκδότη του περιοδικού “Hot  Doc” ότι έχει ξεκινήσει συκοφαντική εκστρατεία σε βάρος του.


**Τη ρατσιστική επίθεση σε βάρος του ταμία της ΕΣΗΕΑ, Μωυσή Λίτση, από την εφημερίδα “Στόχος” καταδικάζουν με επιθέσεις τους η Ένωση Συντακτών και η ΠΟΕΣΥ. 

**Το κλείσιμο του Επικοινωνία  94 FM προτίθεται να ζητήσει αύριο, ο πρόεδρος της εταιρείας Γρηγόρης Παπαδάτος στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου. Οι εργαζόμενοι με επιστολή τους, ζητούν τη συμπαράσταση της ΕΣΗΕΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: