27.2.13

Λεφτά υπάρχουν


Short stories 27.02.2013

**Τι γίνεται με τα δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος; Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως το διαγωνισμό, τον οποίο θεώρησε προβληματικό η Forthnet, κέρδισε η Media Bold. Πλην, όμως , η Media Bold δεν είναι μια εταιρεία που έχει δικαίωμα τηλεοπτικής εκπομπής. Σε αντίθεση με την περίπτωση της Premier League όπου ο ΟΤΕ TV  ανακοίνωσε πως απέκτησε τα δικαιώματα του αγγλικού πρωταθλήματος για την 3ετία 2013-16,  δεν υπήρξε ανάλογη κίνηση για την περίπτωση του Κυπέλλου Ελλάδας.


**Έντονη κινητικότητα στην τηλεόραση του Σκάι. Μετά τη συμφωνία με το Γιώργο Τράγκα για την παρουσίαση μιας Κυριακάτικης εκπομπής, μετά το «Σκάι Goal», φαίνεται να έχει εξασφαλίσει και τη συνεργασία με τον Κώστα Χαρδαβέλα.

**Από σήμερα κυκλοφορεί στους δρόμους και διανέμεται από τους άστεγους της Αθήνας η «Σχεδία». Η τιμή πώλησης είναι 3 ευρώ και το 1,5 ευρώ θα πηγαίνει απευθείας στους ανθρώπους που δεν έχουν στέγαση.

**Νέα διαμαρτυρία του ΣΥΡΙΖΑ στο ΕΣΡ. Η τρίτη προσφυγή έγινε για την παραποίηση σύμφωνα με το κόμμα των δηλώσεων του βουλευτή και αντιπροέδρου της Βουλής,  Γιάννη Δραγασάκη από τοπικό τηλεοπτικό σταθμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: