8.2.13

Η Ελλάδα στον ...Arab Sat!


short stories08.02.2013

** To νέο τηλεοπτικό «πολυπεριοδικό» “TV Menu”  κυκλοφορεί  στις 22 Φεβρουαρίου στα περίπτερα όλη της χώρας. Εκδότης είναι ο Γιάννης Κουρτάκης και διευθυντής ο Αντώνης Πρέκας Με έξυπνες ιδέες, καθαρό πρόγραμμα, συμφέρουσες προσφορές, με χρήσιμη, αποκαλυπτική  δημοσιογραφία, με κέντρο τον άνθρωπο και τις καθημερινές του ανάγκες, το “TV menou” φιλοδοξεί να αλλάξει το…μενού στον εβδομαδιαίο περιοδικό Τύπο.  Το  TV Menu» θα έχει σημαντικά ένθετα για όλη την οικογένεια καθώς και «Το μπλοκάκι του φιλάθλου» με όλες τις ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις.



**Στην πώληση του 99,05% των μετοχών της Hellas Sat στην  Arab Sat, ανακοίνωσε ΟΤΕ. Τα συνολικά έσοδα από την πώληση της εταιρείας που διαχειρίζεται τον ελληνικό δορυφόρο Hellas Sat 2  θα φτάσουν τα 208 εκατ. ευρώ.


**“Εξακολουθούμε κι εμείς να είμαστε απλήρωτοι, όπως όλοι, από τη Χ.Κ. Τεγόπουλος” αναφέρουν οι εργαζόμενοι της “Ελευθεροτυπίας” σε ανακοίνωση τους για τα φέιγ βολάν που κυκλοφόρησαν στο λιμάνι του Πειραιά, με την υπογραφή “απλήρωτοι εργαζόμενοι της  Ελευθεροτυπίας”.

**Την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων του αποφάσισε η γενική συνέλευση των εργαζόμενων στην ΕΡΤ, ζητώντας τη διατήρηση όλων των συμβασιούχων και καταγγέλλοντας την τακτική της επιλογής των μικτών παραγωγών από τη διοίκηση της ΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: