23.1.13

Premier League: Nova ή ΟΤΕ TV


Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα για την Premier League.  Νova  και ΟΤΕ «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» σε μια μάχη ουσίας και περιεχομένου για τα δικαιώματα της τριετίας 2013-16.  Αν η nova κερδίσει θα εξακολουθήσει να μεταδίδει τους αγώνες ενός από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. Αν το ΟΤΕ νικήσει, τότε πλέον  θα έχει τα πάντα εκτός από το ελληνικό πρωτάθλημα στο Ποδόσφαιρο. Οι απαντήσεις στις 31 Ιανουαρίου.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει την Premier o ΟΤΕ που έχει μόνο 100.000 συνδρομητές! H nova θα τα καπαρώσει πάλι τα δικαιώματα.

Ανώνυμος είπε...

Και πόσους συνδρομητές έχει η nova απο όσο ξέρω συνεχώς μειώνονται , λόγο της τιμής που το μόνο που προσφέρει ειναι ουσιαστικά premier league .. Και την σάπια super league

Periss είπε...

Ναι αλλα μην ξεχνάς ότι ο ΟΤΕ πλέον ειναι γερμανικών συμφερόντων και η Εταιρια η οποία ειναι πισω απο το ΟΤΕ tv ειναι γερμανική επίσης ... Δν έμαθες ότι στην χώρα αυτη οι Γερμανοί παντα κερδίζουν! Η nova αν δν κατεβάσει τουλάχιστον στα 30 € για όλους παλιούς και νέους συνδρομητές δν παει πουθενά! Και εννοείτε ότι πρεπει να τα σκάσει για να αγοράσει ξένα τα δικαιώματα για αλλα προταθληματα!
Επίσης όλοι οι αθλητηκογραφοι απο mega και κάποιοι απο ΕΡΤ και nova πήγαν στον ΟΤΕ !!!! Τυχαίοοοο... Δεν νομίζω!

Ανώνυμος είπε...

Να πω ότι δν το είχα πει!!! Θα γίνω απλά γραφικός ! επιτέλους θα βλέπουμε καλή μπάλα!!!!!!!!