9.1.13

Η Βασιλική Βουγιούκα στο σποτ της "Ελευθεροτυπίας"


Short stories09.01.2013

Παρέμβαση των εργαζομένων του «Αδέσμευτου»  στην προσπάθεια του Δ. Ρίζου να κηρύξει πτώχευση στην εφημερίδα του και να μετακινηθεί στον «Ελεύθερο Τύπο» «Οι 80 οικογένειες τις οποίες ο Δημήτρης Ρίζος φαίνεται ξεκάθαρα ότι επιχειρεί να ξεφορτωθεί με αδιαφανή μέσα, χωρίς να καταβάλει ούτε καν τα δεδουλευμένα έξι μηνών, ούτε τις νόμιμες αποζημιώσεις, δηλώνουν σε κάθε περίπτωση ότι δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν και με κανένα τρόπο τη διαιώνιση αυτής της κοροϊδίας”, δηλώνουν σε ψήφισμά τους οι εργαζόμενοι.


**H  Ελληνίδα πρωταθλήτρια στην ξιφασκία Βασιλική Βουγιούκα πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό σποτ της “Ελευθεροτυπίας” η οποία κυκλοφορεί αύριο, Πέμπτη.  Η εφημερίδα θέλει να στείλει το μήνυμα της επιμονής και της μάχης ως το τέλος, αλλά και της άρνησης σε συμφωνίες που δεν είναι καθαρές.  

** Στο αρχείο η υπόθεση του τηλεοπτικού σποτ «θρίλερ» της WIND Το ΕΣΡ έκρινε πως αφού η διαφήμιση με το «δολοφόνο με το ηλεκτρικό πριόνι» έχει την έγκριση του Συμβούλιο Επικοινωνίας των διαφημιστών και μεταδίδεται μετά τις 10.00 το βράδυ, δεν υπάρχει πρόβλημα.

**Η αντίστροφη μέτρηση για την απονομή των Oscar, ξεκινάει διαδικτυακά στη Nova με την απευθείας μετάδοση των φετινών υποψηφιοτήτων, αυτή την Πέμπτη, (15.30), μέσω Live Streaming, από το Novacinema.gr. Το πρόγραμμα θα μεταδοθεί και τηλεοπτικά, με ελληνικούς υπότιτλους, την ίδια μέρα, (21.30),  από το Novacinema1 & HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια: