30.1.13

Άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα της κυβέρνησης...


Short stories 30.01.2013 

**Σε αντίθεση με το αίτημα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας, να μην μεταδίδονται τα πρόσωπα των επιχειρηματιών που οδηγούνται στον εισαγγελέα, στην περίπτωση των δύο καταγγελιών του ΣΥΡΙΖΑ προς το ΕΣΡ, παρατηρείται η συνήθης καθυστέρηση. Η Αρχή δεν έχει γνωμοδοτήσει για την άρνηση του Mega  να μεταδώσει την ανακοίνωση του κόμματος για το δάνειο που έλαβε ο τηλεοπτικός σταθμός, αλλά και για το μονταρισμένο βίντεο Διαμαντόπουλου, με το οποίο έδωσε ...τα ρέστα της η ΕΡΤ.



**Αύριο, «κληρώνει» για την Premier League. Στη μάχη της διεκδίκησης των δικαιωμάτων του αγγλικού πρωταθλήματος, λαμβάνουν μέρος η nova και ο OTE TV, διεκδικώντας και οι δύο πλευρές, να στείλουν το δικό τους μήνυμα στην αγορά.


**Σε έξι μήνες με τριετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 20.000 ευρώ  καταδικάστηκαν οι Δημήτρης και Απόστολος Ρίζος,  από το δικαστήριο,  για τις διαφορές στην  καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών  την περίοδο 2007-2012 στη δημοσιογράφο Ελένη Λαδοπούλου, στην εκδοτική εταιρεία του “Αδέσμευτου”.

**Και ο Γιάννης Πολίτης, ο οδεύει προς τη “Real News” από το Φεβρουάριο. Η εφημερίδα ενισχύεται ακόμη με το σκιτσογράφο ΚΥΡ, ενώ συνεργασία έχει ξεκινήσει στο ραδιόφωνο και την εφημερίδα, ο Σταύρος Λυγερός.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: